Avtomobilska naprava GPS za zaustavljanje vozila

Avtomobilska naprava GPS za zaustavljanje vozila

GPS mobilni telefon Jammer - Mini prenosni - do 10 metrov Shielding Radius Mobitel in GPS motenje je postal bolj prenosen in cenovno ugoden kot kdaj koli prej z našim novim prenosnim mobilnim telefonom in GPS Jammerjem (GSM, DCS, GPS). Če ste bolni od vseh teh telefonov, ki gredo ali sledijo povsod z ...

Podrobnosti izdelka

GPS Jammer za mobilne telefone - Mini prenosni - do 10 metrov zaščitni radij

Mobilni telefon in zagozdenje GPS je postalo bolj prenosno in cenovno ugodno kot kdajkoli prej z našim novim prenosnim mobilnim telefonom in GPS Jammerjem (GSM, DCS, GPS). Če imate težave z vsemi tistimi telefoni, ki gredo ali se sledijo povsod z GPS, potem je to idealen pripomoček za zaščito vohunov, ki ga iščete.

Anti-Phone: oddajanje radijskih signalov z nizko močjo, ki prekinejo komunikacijo med celičnimi stolpi in vsemi mobilnimi telefoni v bližini, ta Jammer Cell Phone popolnoma zaustavi vse signale GSM in DCS za mobilne telefone v polmeru 10 metrov.

Anti-GPS: Ste zaskrbljeni, da je nekdo namerno namestil GPS sledilnik nekje v (ali pod) vašega avtomobila, da bi spremljal vse vaše premike? Večja je verjetnost, kot si mislite, a zdaj ne skrbite več, ker ta jammer ponuja popoln 10-meterni polmer zastojev GPS, ki zagotavlja vašo zasebnost, ne glede na to, kam greste ali kako veliko je vaše vozilo.

Ultimate Convenience Z majhno in prenosno velikostjo lahko to napravo hranite v žepu, v notranjosti torbe, skrita pod sedežem vašega avtomobila, kjerkoli! Tudi s samo gumbom za vklop / izklop in zeleno lučjo, ki označuje delovanje naprave, je ta prenosni mobilni telefon in GPS Jammer poenostavitev v najboljšem primeru. Prav tako vam ni treba ukvarjati z antenami, da bi namestili ali nastavili programsko opremo / konfiguracijo, ker je ta jammer pripravljen naravnost iz škatle za takojšnje zagozdenje in odklanjanje.

Lastnosti

■ Učinkovit polmer zašcite: 5-10 m (odvisno od signala jakosti na danem obmocju)

■ Nobene škode za človeško bitje, okolju prijazno

■ Enostavna namestitev in upravljanje

■ lahek, trpežen

■ Jam GPS in signal mobilnega telefona (3G ni priložen)

Specifikacije

■ Frekvenca blokiranja: CDMA, GSM, GPS

■ Območje zaščite:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Vlažnost: 5% -80%

■ Shielding Radius: 5-10 metrov (odvisno od moči signala)

■ Barva: srebro

Vsebina paketa

■ 1 x mobilni telefon in GPS Jammer

■ 1 x baterija

■ 1 x avtomobilski polnilnik

■ 1 x polnilnik

Ocene izdelkov:

1.Kaj je obseg motilnega polmera?

2. dobro, se bo vrnil za več

3. Lahko se uporablja v Mehiki?

4. zelo prenosen, kot bar telefon, enostaven za uporabo, hvala!


Par:Blokatorji uporabnikov Wifi Naslednji:Wifi Signal motilni

Povpraševanje