Avtomobilska naprava GPS za zaustavljanje vozila

Avtomobilska naprava GPS za zaustavljanje vozila

GPS mobilni telefon Jammer - Mini prenosni - do 10 metrov Shielding Radius Mobitel in GPS motenje je postal bolj prenosen in cenovno ugoden kot kdaj koli prej z našim novim prenosnim mobilnim telefonom in GPS Jammerjem (GSM, DCS, GPS). Če ste bolni od vseh teh telefonov, ki gredo ali sledijo povsod z ...

Podrobnosti izdelka

GPS Jammer za mobilne telefone - Mini prenosni - do 10 metrov zaščitni radij

Mobilni telefon in zagozdenje GPS je postalo bolj prenosno in cenovno ugodno kot kdajkoli prej z našim novim prenosnim mobilnim telefonom in GPS Jammerjem (GSM, DCS, GPS). Če imate težave z vsemi tistimi telefoni, ki gredo ali se sledijo povsod z GPS, potem je to idealen pripomoček za zaščito vohunov, ki ga iščete.

Anti-Phone: oddajanje radijskih signalov z nizko močjo, ki prekinejo komunikacijo med celičnimi stolpi in vsemi mobilnimi telefoni v bližini, ta Jammer Cell Phone popolnoma zaustavi vse signale GSM in DCS za mobilne telefone v polmeru 10 metrov.

Anti-GPS: Ste zaskrbljeni, da je nekdo namerno namestil GPS sledilnik nekje v (ali pod) vašega avtomobila, da bi spremljal vse vaše premike? Večja je verjetnost, kot si mislite, a zdaj ne skrbite več, ker ta jammer ponuja popoln 10-meterni polmer zastojev GPS, ki zagotavlja vašo zasebnost, ne glede na to, kam greste ali kako veliko je vaše vozilo.

Ultimate Convenience Z majhno in prenosno velikostjo lahko to napravo hranite v žepu, v notranjosti torbe, skrita pod sedežem vašega avtomobila, kjerkoli! Tudi s samo gumbom za vklop / izklop in zeleno lučjo, ki označuje delovanje naprave, je ta prenosni mobilni telefon in GPS Jammer poenostavitev v najboljšem primeru. Prav tako vam ni treba ukvarjati z antenami, da bi namestili ali nastavili programsko opremo / konfiguracijo, ker je ta jammer pripravljen naravnost iz škatle za takojšnje zagozdenje in odklanjanje.

Lastnosti

■ Učinkovit polmer zašcite: 5-10 m (odvisno od signala jakosti na danem obmocju)

■ Nobene škode za človeško bitje, okolju prijazno

■ Enostavna namestitev in upravljanje

■ lahek, trpežen

■ Jam GPS in signal mobilnega telefona (3G ni priložen)

Specifikacije

■ Frekvenca blokiranja: CDMA, GSM, GPS

■ Območje zaščite:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Vlažnost: 5% -80%

■ Shielding Radius: 5-10 metrov (odvisno od moči signala)

■ Barva: srebro

Vsebina paketa

■ 1 x mobilni telefon in GPS Jammer

■ 1 x baterija

■ 1 x avtomobilski polnilnik

■ 1 x polnilnik

Ocene izdelkov:

1.Kaj je obseg motilnega polmera?

2. dobro, se bo vrnil za več

3. Lahko se uporablja v Mehiki?

4. zelo prenosen, kot bar telefon, enostaven za uporabo, hvala!


Dobrodošli na nakup ali debelo poceni vozilo avtomobila gps motilne naprave iz JAMMERWILL, ki je eden od znanih GPS Jammers dobaviteljev na Kitajskem.

Par:Blokatorji uporabnikov Wifi Naslednji:Wifi Signal motilni

Povpraševanje